MANİSA / AKHİSAR - ŞEHİT SERDAR DENİZER İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

Yeni binamıza taşındıktan sonra birer odayı erkek ve kız öğrencilerimiz için mescit olarak faaliyete soktuk. Okul aile birliğimizin de katkılarıyla mescidimizin halıları serildi, süsleme ve tezyinat yapıldı.

Ock

İmam Hatip okulları arası yapılan hafızlık yarışmasında öğrencimiz Muhammed Bedirhan DERELİ Manisa birincisi olmuştur.

Ock

Öğrencilerimizin daha kaliteli zaman geçirmeleri için okulumuzun bazı bölümlerine zeka oyunları köşeleri hazırladık.

Ock

eTwinning proje ekibimizden bazı öğrenciler arkadaşlarına STEAM eğitimi verdi.

Ock

İdarecilerimiz öğretmenlerimize resmi yazışma ve protokol kuralları hakkında bilgi verdi.

Haz

"MANİSAFER" isimli "eTwinning" proje paydaşı olan Manisa Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, internet güvenliği konusunda bilinçlendiriliyor. Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu'ndan Habip Arvas ile Gence 22 numaralı tam orta mektep öğretmeni Mehriban Huseynova'nın ortak olarak kurduğu projede öğrencilere ve velilerine medya okuryazarlığı, internet güvenliği, eGüvenlik etiketi gibi konularda çeşitli eğitimler verildi.