May

ŞEHRİM BENİM EVİM PROJESİ BİLGİ YARIŞMASINDA İLÇE İKİNCİSİ OLDUK.YARIŞMAYA KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ FİLİZ KANMAZ'I TEBRİK EDERİZ.

Nis

Ben de Öğretmendim adlı kitap, okul öğretmenlerimiz tarafından okundu. Kitap, öğretmenlik mesleğinin etik ilkeleri ve temel değerleri açısından öğretmenlerimizce değerlendirildi.

Nis

Günümüz şair ve yazarları, okul panosunda tanıtıldı.

Nis

Okulumuzda Ramazan ayında, birbirimize olan desteğimizi Ramazan Sandığı ile güçlendirdik..Desteğini esirmeyen herkese teşekkür ederiz..

Nis

Öğrencilerimize, meslek derslerinde MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan meslek dersleri soruları dağıtılarak, Meslek Dersleri Soru Çözüm saati yapıldı.

Nis

Okulumuzda ögretmenlerimiz,  aileleri ve personelimizle birlikte iftar programı düzenledik. Depremzede öğrencilerimizi ve ailelerini ağırladık.

Nis

OKULUMUZDA RAMAZAN SOKAĞI OLUŞTURDUK.

Nis

Kuruculuğunu okulumuz İngilizce öğretmeni Hilal Arvas ve Arnavutluk Pashko Vasa Okulu öğretmeni Ardiana Marku’nun üstlendiği Healthy Food Wealthy Mood eTwinning projesi başladı.Okulumuzdan 6. ve 7. Sınıf öğrencilerinin dahil olduğu projede amaç ,öğrencileri sağlıklı beslenme konusunda bilinçlendirerek ,doğru beslenme alışkanlıklarını kazanmalarını sağlamaktır.

Proje çalışmalarında web 2.0 & web 3.0 araçları kullanarak çalışmalar yapan öğrencilerimiz ayrıca teknolojiyi doğru ve yerinde kullanma becerileriyle birlikte yabancı dil becerilerini de geliştirmektedir.

18 Mart Çanakkale Zaferini Anma Günü sebebiyle 5/C sınıfı öğrencileri arasında Necmettin Halil Onan'ın "Dur Yolcu" adlı şiirini en güzel okuma yarışması yapıldı. Ayrıca 5/A sınıfı öğrencileri ile Mehmet Akif'in sözü, Cumhuriyet'in 100'ü etkinlikleri çerçevesinde Mehmet Akif'i anlama konulu slogan yazma çalışması gerçekleştirildi.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize Öfke ve stresle başa çıkma konularında semine düzenlenmiştir.

Okul rehberlik servisi tarafından öğrencilerimiz için zaman yönetimi ve öğrenme stilleri ile ilgili broşürler hazırlandı ve öğrencilere dağıtıldı, seminer yapıldı, öğrenme stilleri ile ilgili pano çalışması yapıldı.

OKULUMUZ 5. SINIF ÖĞRENCİLERİ KUR'AN-I KERİM TİLAVETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

ÖĞRENCİLERİMİZE YENİ GÜLRUH CAMİ'SİNDE CAMİ TANITIMI YAPILARAK NAMAZ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK.

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE KUTLANDI.

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmenleri Hilal Arvas'ın rehberliğinde Avrupa Kod Haftası kapsamında yaptığı çalışmaları sebebiyle Mükemmellik Sertifikası aldılar.