12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN KATILIMI İLE KUTLANDI.

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmenleri Hilal Arvas'ın rehberliğinde Avrupa Kod Haftası kapsamında yaptığı çalışmaları sebebiyle Mükemmellik Sertifikası aldılar.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlediği "Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma" yarışmasında okulumuz öğrencisi Ömer Tuğra ENGEL il üçüncüsü olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Okul müdürümüz Yıldırım BAYIR zeka oyunları yarışmasında 2. Ve 3. Olan Zeynep Ceren YALÇIN ve Ecrin İŞME'yi ve öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenimiz Hasan PÜSKÜLLÜ'yü tebrik etti.

Şubat ayı içerisinde "Haftanın Ayet ve Hadisi" sınıf kapılarının girişlerinde hafta boyunca gösterildi.

Her hafta düzenli olarak iki defa 8. sınıf öğrencilerine yönelik seviye tespit sınavı uyguluyoruz  ve değerlendirmelerini yaparak sonuçlarını öğrenci velilerine duyuruyoruz.

İmam Hatip okullarının vizyonu, misyonu, dünü, bugünü ve geleceği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla imam hatip okulları kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Doktor Mustafa Ali Akça okulumuza davet edildi.

Nis

Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, idareci ve velileri Ramazan ayının gelmesi münasebetiyle Akhisar'da Ramazan Yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdiler.