Ekm

Bursluluk sınavı sonucu okulumuzdan 10 öğrencimiz bursluluk almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ekm

Okul rehberlik servisi tarafından velilere kadına yönelik şiddeti önleme konulu bilgi paylaşımı yapılmış; veliler KADES broşürü ve KADES uygulamasına erişim hakkında dijital ortamda bilgilendirilmiştir.

ÖĞRENCİLERİMİZ MANİSA 6. KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİLER.

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI.

Ağu

NOT:Pantolon, siyah renkli %100 pamuk kanvas kumaş, likralı, boru paça, ayak bileklerine kadar inen bol pantolon olacak.Tayt modeli, dar paça, dar ve kısa pantolon olmayacak.

2023-2024 Eğitim öğretim yılından itibaren 6, 7 ve 8. sınıflarda öğrenim görecek öğrencilerin önceki kıyafeti giymeleri veya yeni kıyafet almaları serbesttir.

Haz

31 Mayıs 2023 tarihinde, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün okulumuzda uygulanan Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı kapsamında yıl sonu kazanım değerlendirme sınavı uygulandı.5. ve 6.sınıf kademelerinde düzenlenen sınava tam katılım sağlandı.

Haz

Healthy Food Wealthy Mood eTwinning projesi kapsamında öğrenci toplantısı Metaverse üzerinden gerçekleştirildi.

Haz

2021-2022 yılında okulumuz İngilizce öğretmeni Hilal Arvas tarafından yürütülen Safe and Curious eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projede emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz .

Okulumuzda eTwinning günü kutlandı !

STRATEJİK PLAN PAYDAŞ ANKETİ

Okulumuzun hazırlanacak olan 2024-2028 stratejik planıyla ilgili paydaşların görüşlerini almak, önerilerini değerlendirmek ve bütüncül yaklaşım düşüncesini geliştirmek amacıyla velilerimiz ve öğrencilerimiz için hazırladığımız anketlere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Anketi doldururken gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirme yapmanızı ve görüşlerinizi samimi bir şekilde bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

VELİ GÖRÜŞ ANKETİ

ÖĞRENCİ GÖRÜŞ ANKETİ