ŞEHİT SERDAR DENİZER İMAM HATİP ORTAOKULU

HACI İSHAK MAH. 144.MUSTAFA KİRAZOĞLU CAD. NO 83 AKHİSAR / MANİSA
Vizyon
Vizyonumuz, Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Asrın ihtiyaçlarını müdrik, doğuyu ve batıyı iyi bilen münevver, dindar görüneceğim diye mutaassıp olmayan, aydın desinler diye de dinden taviz vermeyen, tavizsiz fakat müsamahakâr insanlar yetiştirmektir.
Başarılar
EBA Türkiye Özel Ödül Sahibi, Akhisar´ın İlk ve Tek Proje İmam Hatip Ortaokulu, Manisa´nın İlk ve Tek eTwinning Okul Belgeli İmam Hatip Ortaokulu, Türkiye´de Hem Proje Hem eTwinning Okulu Vasfına Sahip İki İmam Hatip Okulundan Biri
08.30 - 15.35 ( Cuma 08.30 - 16.10 )
Ulaşım
Büyük şehir toplu taşıma araçları ile okulumuza ulaşım mümkündür. Ayrıca ilçemizde şehirler arası tren ve otobüs terminali mevcuttur.
Öğrenci servisi vardır.
Şehir merkezi
Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine ise 52 kilometre mesafededir.
Proje Çalışmaları
ERASMUS+, eTwinning, Manisa Okuyor, KodlaManisa, Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi, Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Projesi