T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MANİSA / AKHİSAR - ŞEHİT SERDAR DENİZER İMAM HATİP ORTAOKULU

İlçe Müftümüze Hayırlı Olsun Ziyareti

Akhisar müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU'nu okul yönetimi olarak ziyaret ettik.

Yusuf EVİŞ´in Kars´a tayinolmasıyla boşalan Akhisar müftülüğüne atanan Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU´nu ziyaret ettik. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette okul müdürü Sait AKDAĞ Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftü beyi ziyaret ettiklerini belirtirken hayırlı olsun dileklerini de iletti. Müftü TÜRKMENOĞLU ise Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu´na maddi ve manevi desteğe hazır olduğunu belirterek şunları söyledi: 

" İmam hatip okulları ve müftülükler koordineli hareket ettiği takdirde milletimiz bundan fayda görür. İmam hatip okulları bir döneme damgasını vurmuş marka okullardır. Bir zamanlar imam hatip okulları müdürleri müftülerden sonra anılan ikinci adam olacak kadar itibar sahibi idiler. Şimdi bizlere düşen görev imam hatiplere bu itibarı tekrar kazandırmak ve istikbalimizin teminatı olan yavrularımıza nitelikli bir eğitim fırsatı sunmaktır. Akhisar müftülüğü olarak biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Kapımız sizlere daima açıktır. "

Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sait AKDAĞ ise okullarında asgari bir kalite standardını yakalamak için çabaladıklarını bu sebeple Akhisar Müftülüğünün de tecrübelerinden istifade etmek istediklerini söyleyerek bundan sonraki zamanlarda daha sık bir araya geleceklerini aktardı. Teveccühü sebebiyle müftü TÜRKMENOĞLU´na teşekkür eden okul yönetimi müftü beyi okullarında yapılacak olan aşure hayrına davet etti.  

08-10-2018

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.10.2018 - Güncelleme: 02.01.2021 23:00 - Görüntülenme: 443
  Beğen | 1  kişi beğendi