Etiket Sonuçları: mars

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde ‘İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’ gerçekleştirildi ve okulumuz 7B sınıfı öğrencisi Ömer Faruk AÇILAN ilçe üçüncüsü oldu. Öğrencimiz ödülünü İlçemiz Kaymakamı Murat KÜTÜK'ten almıştır. Kendisini ve emeği geçen Türkçe öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının kabul yıldönümü münasebetiyle okulumuzda Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği düzenlendi.

Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu'nun da ortağı olduğu WEBA eTwinning proje üyesi öğrencileri, çalışmalarına NASA'da devam eden Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız ile buluştu. Yapılan yarışmada ilk 4'e giren öğrencilerin 2 tanesinin okulumuz öğrencisi olması bizleri gururlandırdı.