MANİSA / AKHİSAR - ŞEHİT SERDAR DENİZER İMAM HATİP ORTAOKULU

Etiket Sonuçları: farkındalık

Şbt

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine yönelik Balıkesir gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz Balıkesir şehrini gezerek keyifli anlar yaşadı.

Şbt

Okulumuz Şehit Serdar Denizer IHO 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ‘Üst Eğitim Kurumları Tanıtım Gezisi’ kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz Manisa Fen Lisesi, Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi, Manisa Sosyal Bilimler Lisesi, Manisa Organize Sanayi Bölgesi MTAL (MOSTEM) ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin hedefledikleri Okulları yerinde görerek incelemesi ile Liselere Geçiş Sınavı öncesi istenilen Motivasyonun sağlandığı görüldü. #HedefeDoğru

Şbt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında okulumuzun tüm öğrencileri Manisa Büyük Şehir Belediyesi MASKİ Su Arıtma Tesisleri teknik gezisine katıldı. Tesis yetkililerinden bilgi alan öğrencilerimiz, yenilenebilir enerji kaynaklarımızdan biri olan suyun önemi, daha bilinçli kullanımı ve çevre hassasiyeti konusunda farkındalık kazandılar.