Etiket Sonuçları: etwinning

Haz

"MANİSAFER" isimli "eTwinning" proje paydaşı olan Manisa Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, internet güvenliği konusunda bilinçlendiriliyor. Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu'ndan Habip Arvas ile Gence 22 numaralı tam orta mektep öğretmeni Mehriban Huseynova'nın ortak olarak kurduğu projede öğrencilere ve velilerine medya okuryazarlığı, internet güvenliği, eGüvenlik etiketi gibi konularda çeşitli eğitimler verildi.

Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu'nun da ortağı olduğu WEBA eTwinning proje üyesi öğrencileri, çalışmalarına NASA'da devam eden Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız ile buluştu. Yapılan yarışmada ilk 4'e giren öğrencilerin 2 tanesinin okulumuz öğrencisi olması bizleri gururlandırdı.

Ekm

MANİSA Akhisar Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulunda İngilizce ve Arapça hadis heyecanı..