Ağacı Sev Yeşili Koru İsimli Çalışmamız

İçinde bulunduğumuz kainatta bizim en sadık dostlarımız belki de ağaçlardır. Ağaçlandırma faaliyetlerine dışarıda destek veren öğrencilerimiz okul bahçemizle de alakadar oluyorlar. Önceki senelerde bahçemizde çeşitli sebeplerle kuruyan ağaçlarımızın yerine yenisini diken öğrencilerimiz çok mutluydu. Konuyu gündeme getiren okul idaresi bu hususta Akhisar Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden de destek alarak öğrencilerimize kuruyan ağaçların yerine yenisi dikmeyi teklif etti. Müdürlüğün gönderdiği personelin de yardımıyla öğrencilerimiz fidanlar için çukur kazmayı ve fidan dikmenin inceliklerini de öğrendiler. Fidan dikildikten sonra can suyu tabir edilen ilk suyun çok önemli olduğunu vurgulayan memurlar daha sonra öğrencilerimizin diktiği fidanları takip ederek onlara yerinde bilgi verdi. Bu hususta bizden desteğini esirgemeyen Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet TEKİN beye çok teşekkür ederiz.

30-04-201830-04-2018

Yayın: 30.04.2018 - Güncelleme: 02.01.2021 23:02 - Görüntülenme: 216