Okulumuzda Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimize yönelik düzenlediğimiz İftar programında Aile sıcaklığında bir ortamda keyifli anlar geçirip Hacivat-Karagöz etkinliği ile Onbir Ayın Sultanı Ramazan’a yakışır bir gece yaşandı. Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu program ile Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü gerçekleşltirildi.

İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününde ‘İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması’ gerçekleştirildi ve okulumuz 7B sınıfı öğrencisi Ömer Faruk AÇILAN ilçe üçüncüsü oldu. Öğrencimiz ödülünü İlçemiz Kaymakamı Murat KÜTÜK'ten almıştır. Kendisini ve emeği geçen Türkçe öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

12 Mart İstiklal Marşının kabul yıldönümü münasebetiyle okulumuzda Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliği düzenlendi.

Şbt

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine yönelik Balıkesir gezisi düzenlendi. Öğrencilerimiz Balıkesir şehrini gezerek keyifli anlar yaşadı.

Şbt

Okulumuz, “Use Digital Keys To Digit Your Skills” isimli projesi ile Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü AB Erasmus + Programı 2024 Yılı Konsorsiyum üyesi olmaya hak kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz Şehit Serdar Denizer IHO 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ‘Üst Eğitim Kurumları Tanıtım Gezisi’ kapsamında 8.sınıf öğrencilerimiz Manisa Fen Lisesi, Manisa TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesi, Manisa Sosyal Bilimler Lisesi, Manisa Organize Sanayi Bölgesi MTAL (MOSTEM) ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin hedefledikleri Okulları yerinde görerek incelemesi ile Liselere Geçiş Sınavı öncesi istenilen Motivasyonun sağlandığı görüldü. #HedefeDoğru

Şbt

Manisa’da düzenlenen Yıldız Kızlar Bilek Güreşi Müsabakalarında Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulumuz mükemmel bir performans göstererek

Melisa Yüksel il 2. si

Ceylin Berra Yıldırım il 3. sü

Edanur Özkurt il 4.sü olmuştur. Bu güzel sonuçlarla derece alan öğrencilerimizi ve emeği geçen idareci ve öğretmenimiz Aytaç Kahraman’ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yoğunlaştırlmış dil programı çerçevesinde İmam Hatip Ortaokulumuzda yoğunlaştırlmış İngilizce eğitimi verilmektedir. Bu kapsamda 5, 6 ve 7. sınıflarımızda İngilizce kazanım değerlendirme sınavı yapılmıştır. Başta Yoğunlaştırılmış İngilizce Eğitim Koordinatörümüz Hilal ARVAS öğretmenimiz olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında okulumuzun tüm öğrencileri Manisa Büyük Şehir Belediyesi MASKİ Su Arıtma Tesisleri teknik gezisine katıldı. Tesis yetkililerinden bilgi alan öğrencilerimiz, yenilenebilir enerji kaynaklarımızdan biri olan suyun önemi, daha bilinçli kullanımı ve çevre hassasiyeti konusunda farkındalık kazandılar.

Şbt

Okulumuz Rehber öğretmeni Selin PAMUK tarafından, Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri kapsamında; Tütün Bağımlılığı, Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı konularında bir farkındalık semineri gerçekleştirilmiştir.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM ve Şube Müdürlerimiz 1.dönemin kapanışını Şehit Serdar Denizer İmam Hatip Ortaokulu'nda öğrencilerimize karnelerini vererek yaptılar. Bayrak Törenine katılarak İstiklal Marşımızı öğrencilerimizle birlikte okudular ve iyi tatiller dilediler.

Ock

Okulumuz öğretmenleri öncülüğünde gerçekleştirilen Bursa gezisi ile öğrencilerimiz unutamayacakları anlar yaşayıp mutlu bir gün geçirdi.

Ock

2022-2023 eğitim öğretim döneminde İngilizce öğretmenimiz Hilal Arvas’ın kuruculuğunu yaptığı “Healthy Food Wealthy Mood” eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketine layık görüldü.